ΝΕ.Ο.Σ. ΦΟΡΟΥΜ

Ο χώρος συζήτησης της Πατριωτικής Νεολαίας
Ημερομηνία Τρί Φεβ 09, 2010 12:05 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 61 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Με τον Καρατζαφέρη ή με τον Πλεύρη;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 2:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Απρ 16, 2008 4:20 am
Δημοσ.: 13
Καλησπέρα. Είμαι νέος χρήστης του φόρουμ και γράφω αυτό το θέμα επειδή προβληματίστηκα έντονα διαβάζοντας κάποια σχόλια εδώ μέσα. Βλέπω πολλούς χρήστες του φόρουμ ενώ δηλώνουν ΛΑΟΣ να θαυμάζουν τον Κ. Πλεύρη. Πολιτικά ανήκω στο χώρο αλλά κομματικά είμαι ανένταχτος οπότε θέλω να μοιραστώ αυτά που σκέφτομαι μαζί σας:

- Γίνεται να είσαι με τον Πλεύρη που υποστηρίζει λίγο - πολύ τους εθνικοσοσιαλιστές στη Γερμανία και λέει ότι η ιστορία θα κατηγορήσει τον Χίτλερ επειδή δεν έκανε αυτό για το οποίο... τον κατηγορούνε (το ολοκαύτωμα!) και ταυτόχρονα με τον Καρατζαφέρη που κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη ακριβώς αυτών των θυμάτων;
- Γίνεσαι να είσαι με τον φυλετιστή Πλεύρη και ταυτόχρονα να υπογράφεις την αντιρατσιστική δήλωση του Καρατζαφέρη;
- Γίνεται να είσαι με τον Πλεύρη που υπηρέτησε τη χούντα και με τον Καρατζαφέρη που φυλακίστηκε επί χούντας;
- Γίνεται να είσαι με τον Πλεύρη και ταυτόχρονα με τον Καρατζαφέρη που στην προεκλογική συνέντευξη τύπου δήλωση ότι δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω κύριο ούτε ανήκουν καν στον ίδιο πολιτικό χώρο;

Πιστεύω πως με άτομα σαν και του λόγου του δεν πρέπει να έχουμε καμία σχέση και κάτι τέτοιο μόνο λαβή για δυσφήμιση του ΛΑΟΣ δίνει...

http://www.youtube.com/watch?v=Y48TC8LAS60

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Με τον Καρατζαφέρη ή με τον Πλεύρη;
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 2:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Δεκ 12, 2006 7:49 am
Δημοσ.: 1990
Τοποθεσια: σερρες-ελλας
ρε φιλε σορυ αλλα εισαι βαλτος? :mrgreen: δεν βλεπεις τωρα τι γινετε εδω μεσα και τι φωτιες αναβεις? :beredimas:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Ιούλ 18, 2007 1:21 pm
Δημοσ.: 895
Τοποθεσια: Αθήνα - Λευκωσία
Τον δαιμονα Κθουλου τι τον εχεις;

Ѕивели Срби - Ѕивели Грцки !

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
HestField
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Δευτ Φεβ 04, 2008 3:23 pm
Δημοσ.: 1362
Τοποθεσια: Αθηνα-Θεσσαλονικη
εγω να απαντησω τωρα ή να περιμενω πρωτα τις.....
πυρκαγιες;;;;; Καταρχας ρε φιλε, ειναι δυνατον να ανοικεις
στο πολιτικο χωρο αυτον και να μην γνωριζεις καποια πραγματα
για τους Εβραιους;;;; Εν παση περιπτωση, για να ξερω και πως
θα σε αντιμετωπιζω, Εσυ εισαι απο αυτους που πιστευουν οτι
τους διδημους πιργους τους εριξε η Αλ καιντα;;;;;
Οτι ο Χιτλερ σκωτωνε μονο Εβραιους;;;;

Ειναι αλιθεια οτι ο Καρατζαφερης κατεθεσε στεφανι
στην μνημη των Εβραιων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΧΥΣΤΕ ΧΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΥ ΨΗΦΙΣΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 15, 2007 7:46 pm
Δημοσ.: 606
Μέγας Κθούλου έγραψε:
- Γίνεται να είσαι με τον Πλεύρη που υπηρέτησε τη χούντα και με τον Καρατζαφέρη που φυλακίστηκε επί χούντας;

Και ο Κ. Πλεύρης φυλακίστικε επι 7ετίας , δικάστικε και καταδιώχθηκε μαζί με τους συνεργάτες του επί Δημοκρατίας..

Και ναι εγώ είμαι με τον Κ. Πλεύρη..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

oktavianos έγραψε:
Ειναι αλιθεια οτι ο Καρατζαφερης κατεθεσε στεφανι
στην μνημη των Εβραιων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όχι βέβαια. Ο Καρατζαφέρης έχει και το στοιχειόδη μυαλό. Έστειλε εκπρόσωπο του κόμματος να το κάνει , για να μην μπορούν μετέπητα να τον κατηγορήσουν ότι το έκανε ο ίδιος..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Απρ 09, 2008 3:50 pm
Δημοσ.: 62
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν πολιτεύεται με τον ΛΑΟΣ. Όποιος συμπορεύεται με τον ΛΑΟΣ δε σημαίνει ότι συμφωνεί 100% με τις απόψεις του αρχηγού του. Ακόμα, μπορεί να συμφωνεί και με τον Κ. Πλεύρη σε κάποια σημεία.

Νομίζω πως οι πατριωτικές θέσεις δεν έχουν ανταπόκριση σε ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων, κι αν ακόμα έχουν και κάνω λάθος, αυτό δε φαίνεται στις εκλογές. Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να φτιάξει ένα κόμμα πατριωτικό, αλλά έχει να αντιμετωπίσει τη ρετσινιά του χουντοβασιλικοναζιστή κλπ. Η ισορροπία είναι δύσκολη υπόθεση. Τι να κάνουμε που είναι του συρμού οι απόψεις του Αλέξη...

Τελευταία επεξεργασία απο Πύργος την Τρί Μάιος 06, 2008 3:33 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

φυλακιστηκε ο πλευρης επι 7ετιας? :lol: ελεος παιδια ελεος..σοβαρος ανθρωπος ο πλευρης και εξαιρετος δικηγορος και ιστορικος αλλα ηταν κολληταρι του λαδα και μεσα στο υπουργειο προπαγανδας επι χουντας..να μην πουμε και για κατι βομβιστικες επιθεσεις,και σχεσεις με την κυπ..κακως εκδιωχηκε μετα την μεταπολιτευση..ειναι βλεπετε η φοβερη δημοκρατια που μας εξασφαλισε η αριστερα :tilemachos:..συμφωνω επισης με τον πυργο..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
HestField
Άβαταρ μέλους

εεε τωρα τι να πω!!! τοση ωρα σκεφτομουν ενταξη οχι και τετοιο πολεμο
αλλα μου φαινετε οτι οντως δεν ξερεις τιποτα.
και ομως φυλακιστικε επι 7ετιας!!!!
Καλυτερα σε καποια θεματα εαν δεν ξερουμε κατι να μην μιλαμε!!
φυσικα με τον Πλευρη!! οχι οτι εχω κατι με τον Προεδρο, αλλα
θεωρω οτι ο Πλευρης, ειναι Α΄ περισσοτερο πατριωτης, και
Β' επειδη τον τελευταιο καιρο αριστεριζομαστε μαζικος.......
Αν θελω αριστερο κομμα ψηφιζω ΚΚ οχι ΛΑΟΣ!!!
φτανει πια, και δεν καταλαβαινω με ποια λογικη γινεται αυτο!!
δηλαδη πιστευετε οτι καποιοι αριστεροι θα αφισουν τα κομματα τους
και θα ερθουν σε εμας;;;; Περισσοτερο θα φευγουν οι δικοι μας
απογοητευμενοι.........Ας πατησουμε λιγο εδαφος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

δλδ επειδη δεν μιλαμε σαν την χρυση αυγη αριστεριζομαστε μαζικως?οσοι δεν ειμαστε σκληροπυρηνικοι εθνικιστες ειμαστε αριστεροι?ποιος υπαγορευει αυτες τις λογικες?δεν υπαρχει λιγοτερο πατριωτης η περισοτερο..η εισαι στις πραξεις και οχι στα λογια η δεν εισαι απλα!!..δεν επεκτεινομαι για τον πλευρη γιατι παλι θα μου χιμιξουν να με φανε οι γνωστοι "μορφωμενοι" αλλα οχι και φυλακιστηκε επι χουντας ο πλευρης,εδω καπιοι βγαζουν λαδι και την χουντα δλδ ελεος..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 3:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
HestField
Άβαταρ μέλους

να σου κανω μια ερωτηση;;; δηλαδη για σενα
ο Βαλουχιωτης ηταν πατριωτης;;;;;;;;;
Οσο για τον Πλευρη ρωτα για να μαθεις εαν ηταν στην φυλακη ή
οχι γιατι μας τα εχεις πρηξει με τα ελεος και τα ελεος
κανενα επειχηρημα δεν εισαι σε θεση να παραθεσεις;;;;;;;
αλλοι ηταν εξω και εκαναν λεφτα επι 7ετιας...
κατι Αλαβανοι και τετοια........'η μηπως οχι!!!!
και σταματα επιτελους με την Χ.Α ουτε ξερω πως μηλανε ουτε και
με ενδιαφερει!!!! Και παλι σου με τις μ@αλακιες που λεγοντε
μαζικως....εδω μεσα ΝΑΙ μονο οι Σκληροπυρινικοι Εθνικησται
ειναι, οχι περισσοτερο πατριωτες, αλλα αυτοι που θα
κρατησουν μια πησινη και δεν θα μας βαλουν στο
δρομο της περιφημης αυτης, "πατριωτικης Ενωσις",
διαφωρετικα βλεπω να μετρανε ψηφους με τα δακτιλα
3 χεριων!!!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 4:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

emperor έγραψε:
δλδ επειδη δεν μιλαμε σαν την χρυση αυγη αριστεριζομαστε μαζικως?οσοι δεν ειμαστε σκληροπυρηνικοι εθνικιστες ειμαστε αριστεροι?ποιος υπαγορευει αυτες τις λογικες?δεν υπαρχει λιγοτερο πατριωτης η περισοτερο..η εισαι στις πραξεις και οχι στα λογια η δεν εισαι απλα!!..δεν επεκτεινομαι για τον πλευρη γιατι παλι θα μου χιμιξουν να με φανε οι γνωστοι "μορφωμενοι" αλλα οχι και φυλακιστηκε επι χουντας ο πλευρης,εδω καπιοι βγαζουν λαδι και την χουντα δλδ ελεος..

Εδώ φάνηκε ότι ΔΕΝ ξέρεις τίποτα από Κ. Πλεύρη. Ούτε καν δεν έχεις ξεφυλισει 1 βιβλίο του (δεν λέω να το διαβάσεις :P )

Απλά έχεις κόλιμα με τον Κ. Πλεύρη και ίσως κάτι χειρότερο , μπορεί να τα πέρνεις κιόλας από διάφορα κέντρα εξουσίας για να είσαι συνέχεια Online εδώ και να διασπίρεις ψέυδη και προβοκάτσια..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 4:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
HestField
Άβαταρ μέλους

Agwn έγραψε:
emperor έγραψε:

Εδώ φάνηκε ότι ΔΕΝ ξέρεις τίποτα από Κ. Πλεύρη. Ούτε καν δεν έχεις ξεφυλισει 1 βιβλίο του (δεν λέω να το διαβάσεις :P )

Απλά έχεις κόλιμα με τον Κ. Πλεύρη και ίσως κάτι χειρότερο , μπορεί να τα πέρνεις κιόλας από διάφορα κέντρα εξουσίας για να είσαι συνέχεια Online εδώ και να διασπίρεις ψέυδη και προβοκάτσια..

απλα+100000000000000000

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 4:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εδω ελλας επι της ουσιας δεν απαντας..πες μου ο πλευρης φυλακιστηκε επι χουντα ναι η οχι?γιατι εμενα λετε αμορφωτο αλλα εσεις λετε πραγματα απο αλλο πλανητη..οκταβιανε ο βελουχιωτης ηταν ενα υποκινουμενος οπλαρχηγος απο την σοβιετικη ενωση και τον πατερουλη..μετα οταν τους ξεβρακωσε τον διεγραψαν..γνωστες τακτικες προσκυνημενων μπολσεβικων..εσυ τι επιχειρημα εχεις να παραθεσεις για να υποστηριξεις οτι ο πλευρης φυλακιστηκε επι χουντας?ηταν συνεργατης της χουντας και δεν φυλακιστηκε ποτε..τωρα μου το πας στο ποιοι οικονομησαν επι επταετιας..και οι αλαβανοι και πολλοι αριστεροι που τωρα το παιζουν αντιχουντικοι εκαναν περιουσιες επι χουντας..για την χ.α. θα μιλαω γιατι καποιοι εφαρμοζουν τις τακτικες τις και την φρασεολογια της..για αυτους οποιος εκφραζει αντιθετη αποψη ειναι αριστεριστης..που να δεις και τι λενε για εμας..δλδ θες να μου πεις οτι αυτο που ειπε ο προεδρος οτι οι μελλοντικοι μας ψηφοφοροι κινουνται σε διψηφια νουμερα δεν ισχυει και δεν τους χρειαζομαστε για να δυναμωσουμε και θελουμε μονο τα ποσοστα του 0.3-0,5% για να κρατηθουμε πολτικα στη ζωη?προτιμω να κρατησω και τους εθνικιστες και τους πατριωτες ολων των χωρων μαζι μου αλλιως ειμαι καταδικασμενος σε ποσοστα 3-4%..φιλε αγων και βιβλια πο πλευρη εχω διαβασει και επικροτω παρα πολλες αποψεις του..δεν εχω κανενα κολλημα ειναι μια πραγματικοτητα οτι ειχε συμπαθεια στην χουντα..λες να τα περνω και να μην το ξερω?δλδ τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα..ειμαι αμορφωτος,ειμαι αριστερος ,πασοκος,πληρωμενος προβοκατορας ελεος :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 06, 2008 4:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Ιουν 30, 2007 12:30 am
Δημοσ.: 671
Καλά... για άλλη μια φορά το γαμήσατε και ψόφησε...
Είπαμε, να τον πεις αδαή, να τον πεις εμπαθή τον άλλο, να τον πεις και κακόβουλο, αλλά να αρχίσουμε να λέμε ότι ο...emperor τα "παίρνει" από κέντρα εξουσίας για να σπείρει διχόνοια κλπ...
Δεν είναι να απορείς που μας έχουν κολλήσει την ταμπέλα του γραφικού και του συνομωσιολάγνου με κάτι τέτοια...

Οι παραπάνω απόψεις αποτελούν προσωπική άποψη του συγγραφέως (ο οποίος είναι απλώς ψηφοφόρος και ουδεμία επίσημη σχέση έχει με το κόμμα) και δεν εκφράζουν κατά οιονδήποτε τρόπο τις επίσημες θέσεις της ΦΟΣ, της ΝΕΟΣ, του ΛΑΟΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 61 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: typhoon, Λεωνίδας και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: